1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Geweldige nagelstudio in Amstelveen

Ben je op zoek naar een goede nagelstudio Amstelveen, zoek dan niet verder en lees deze blog. Voor mijzelf was ik ook al een tijd naar een studio die deskundig mooie nagels kan zetten. Via het internet kwam ik op de site van Xandéraa Nailcare terecht. Deze studio gebruikt alleen maar producten welke hypo-allergeen zijn, bevatten geen schadelijke stoffen en zijn dierproefvrij.  Bovendien las ik dat zij gel, Bio Sculpture Gel en gellak, Gel II® manicure gebruiken. Deze gel is afbreekbaar, waardoor er minder gevijld hoeft te worden. Voor mij was dit al een goede reden om  hier een afspraak te gaan maken.  

Mooie nagels

Voor mijzelf had ik een afspraak gemaakt bij deze studio, omdat ik eerdaags een bruiloft heb. Het staat dan het netter om mooie gelakte nagels te hebben. Bij binnen komst in deze nagelstudio hier in Amstelveen werd ik vriendelijk ontvangen. Nadat ik kenbaar had gemaakt wat de bedoeling was van mijn nagels en natuurlijk na het aanhoren van het professionele advies van de styliste ging zij aan de slag. Naast de mogelijkheden voor gellak heb je ook de keuze uit:

  • (Japanse) nail-art. Met deze mogelijkheid kun je je nagel zo goed als elk uiterlijk geven als je wilt. Denk aan steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren.
  • Bio Sculpture Gel. Dit kan zowel op de natuurlijke nagel worden aangebracht als op verlenging en tips.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.