1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Keycords en andere zaken laten bedrukken: het kan bij Keycord-lanyard

Op zoek naar een website waar je keycords kunt laten bedrukken? Zoek niet verder want Keycord-lanyard heeft alle mogelijkheden in huis voor het bedrukken van keycords in allerlei kleuren, stijlen en materialen. Op de website kun je grote partijen keycords, sleutelhangers en andere producten bestellen waarop ze jouw ontwerp bedrukken. Zelf een foto uploaden van jouw logo kan ook zodat het op je unieke keycord gedrukt wordt.

Keycord-lanyard is een betrouwbare leverancier. Vraag je voor 16:00 uur een offerte aan, dan kunnen ze dezelfde dag ermee aan de slag. Heb je advies nodig dan helpt een team van creatieve designers en productspecialisten om tot het perfecte product te komen. Keycord-lanyard garandeert de beste kwaliteit tegen een goede prijs. En, je kunt je bestelling verwachten op het afgesproken tijdstip.

Keycords bestellen, hoe doe je dat?

Op de website van Keycord-lanyard maak je een keus voor bijvoorbeeld een keycord met een kindermaat en een snel afklikbare sluiting voor het geval dat nodig is in verband met de veiligheid. Vervolgens kies je de breedte van het lint, welke druktechniek en de eindafwerking bijvoorbeeld een sleutelring of een kliphaak. Heb je nog wensen zoals een badgehouder of een gesp erbij? Dat kun je dan ook aangeven en tot slot vul je de hoeveelheid in die je ervan nodig hebt. 

Kijk op de website en laat je inspireren. Er is zoveel keus, je vindt er geheid iets naar jouw smaak. Bestellen bij Keycord-lanyard is gemakkelijk en de betaling is betrouwbaar.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.