1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Sportkleding laten bedrukken online

Voor mijn voetbal team heb ik de sportkleding laten bedrukken via de website van Sportwear4All. Omdat ik voor mijn team opzoek was naar nieuwe voetbal kleding en shirts, ben ik toen opzoek gegaan op het internet. Zo kwam ik al snel uit op de website van dit bedrijf en vond ik het vooral fijn dat zij alles in een keer konden laten maken en ik dus niet eerst opzoek moest gaan naar een drukkerij die de namen op de shirts zouden gaan drukken. 

Lage kosten, snelle levering

Doordat ik mijn sportkleding meteen heb laten bedrukken door Sportwear4All, kwamen er geen extra kosten bij. Doordat ik meer dan veertien outfits besteld , was het bedrukken van de namen geheel gratis. Dat vind ik dus een top service. Ook het leveren van de shirts en trainingspakken was zeer snel. Alles was netjes verpakt en kwam zeer goed aan. Mijn team was meteen helemaal tevreden over de shirts en trainingspakken. Ook nu wij weer een paar weken verder zijn blijft de kleren er zeer netjes uit zien en daardoor merk je dat het van een top kwaliteit is. Neem een kijkje op de website voor meer informatie. Jij zult er geen spijt van krijgen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.