1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Feestjurken gezocht en gevonden!


feestjurken

Ik hoefde niet lang te zoeken

Als je het mij vraagt is er altijd wel een gelegenheid voor een feestje. Daarom nemen wij het er ook vaak van! Het zal je dan ook niet verbazen dat ik regelmatig op zoek ben naar nieuwe feestjurken. De ene gelegenheid is de andere niet, dus mijn kast hangt inmiddels vol feestjurken. Wanneer het vorige feestje te kortgeleden is, dan koop ik een nieuwe jurk. Ik wil niet in een paar maanden tijd dezelfde jurk nog eens aan doen!  Toen ik besloot online te gaan zoeken naar feestjurken, kwam ik al snel terecht bij Totally Perfect. Daar ben ik zo ontzettend goed geslaagd, dat ik bijna niet durf te vertellen wat ik er gekocht heb!

Veel feestjurken

Bij Totally Perfect hebben ze namelijk veel soorten feestjurken. Voor elke gelegenheid iets. Daarom heb ik gelijk meerdere jurken ingeslagen, zodat ik gelijk klaar ben voor een hele tijd! Ik kocht een lange galajurk, een korte cocktailjurk, een jurkje dat in de zomer beter te dragen is en een bruidsmeisjesjurk voor mijn buurmeisje. Ik hoorde van haar moeder dat zij binnenkort als bruidsmeisje mag gaan lopen, dus was dit mijn cadeau voor haar. Super leuk! Wat is jullie favoriete feestjurk?

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.