1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Gouden ringen

Als er een sieraad is dat ze over de hele wereld kennen dan zijn het wel gouden ringen. Zelfs in de meest afgelegen dorpen in de wereld waar mensen in hutjes wonen en er geen technologie bestaat kennen ze gouden ringen. Als er maar goud is kunnen mensen gouden ringen maken en dit doen we al eeuwen.

Kostbaar

Goud is kostbaar en daarom werd het al snel een betaalmiddel is de wereld. Als we duizenden jaren teruggaan in de geschiedenis zien we al dat goud al overal waarde had. De rijke mensen wouden toen graag hun rijkdom laten zien en daarom begonnen ze goud te dragen. De favoriete sieraden waren gouden ringen. Alleen rijke mensen konden gouden ringen veroorloven. Als iemand toen gouden ringen om had wist je zeker dat die rijk was of uit rijke familie kwam. Toen droegen mannen zelfs vaak gouden ringen. Pas in de moderne tijd werden gouden ringen meer een sieraad voor vrouwen.

Sieraad

Nu zijn gouden ringen gewoon een sieraad. Je hoeft dan ook niet rijk te zijn om gouden ringen te kunnen kopen of dragen. Het wordt nu gouden ringen voornamelijk door vrouwen gedragen en ze dragen het omdat ze het mooi vinden.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.