1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Injectables van Kliniek Veldhoven

injectables

Injectables bij Kliniek Veldhoven

Al vaker had ik gehoord over injectables, maar nooit dacht ik dat ik ze zelf ook zou willen. Er zijn verschillende soorten injectables en ook botox is daar een vorm van. Het zijn eigenlijk vullers die ervoor zorgen dat rimpels weer strak getrokken worden. Ook kunnen injectable spierontspanners zijn waardoor een frons bijvoorbeeld wegtrekt. Het leek mij allemaal maar een beetje onzin, maar toen ik erachter kwam dat ook Kliniek Veldhoven injectables heeft, twijfelde ik aan mijzelf. Al vaker heb ik me enigszins geirriteerd aan rimpeltjes; ik hoopte dat ik daar met goed smeren wel weer van af zou komen. Dat is echter niet gebeurd, dus misschien is een grotere ingreep nodig. Injectables zijn in feite in een handomdraai gebruikt en zijn daarom ook niet erg ingrijpend. Ik besloot navraag te doen bij Kliniek Veldhoven en ook zij waren erg positief over de injectables. Er was weinig te verliezen, dus ik besloot het gewoon eens te proberen!
injectables

Injectables voor de neus-lippenplooi

In je hele gezicht kunnen er rimpels ontstaan. Zelf had ik er het meeste last van bij mijn neus-lippenplooi. Die gaf mij zo een oude uitstraling! Terwijl ik nog niet eens echt op leeftijd ben, begonnen de rimpels flink te groeien. Nu ik injectables heb gehad, wil ik eigenlijk niets anders meer! Mijn gezicht lijkt op een natuurlijk manier wat strakker getrokken en ik krijg vaak complimenten. Mensen zien wel dat er iets anders aan je is, maar weten niet wat. Dat vind ik zelf erg leuk.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.