1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Riem van leer

Al een tijdje ben ik op zoek naar een riem van leer gemaakt. Normaal is dat geen enkel probleem, maar de modellen die ik heb gezien vallen mij vies tegen. Vaak is het een stuk stof en de kleuren echt vreselijk. Ik moest en zal echt een leren exemplaar hebben. Meerdere winkels was ik hier al voor af geweest, helaas zonder resultaat. Merendeel de modellen die ik in de winkel tegen kwam waren voor mannen. Nergens was een leuk, vrouwen model te vinden. Althans bijna niet, want het enige model wat ik wel had gevonden, daar vroegen zij de hoofdprijs voor.

Eindelijk geslaagd voor een mooi riem

Nadat ik voor de zoveelste keer naar een winkel was geweest om een leren exemplaar te vinden, ben ik verder gaan zoeken op het internet. Hier kwam ik al vrij snel op de website van Riemen en Co terecht. Had ik hier maar meteen naar gezocht, want binnen drie muisklikken kreeg ik al diverse, mooie modellen te zien. Behalve dat deze van leer waren gemaakt, zagen zij er echt vrouwelijk uit. Ook de prijs was zeer aangenaam. Meteen heb ik hier drie modellen besteld, kan ik voorlopig even vooruit. Natuurlijk heb ik deze website opgeslagen voor een volgende keer, want naar een winkel in de stad gaan, dat doe ik niet meer.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.