1, 2, 3 Mode Trends voor U!

3 makkelijke manieren om je haar opgestoken te dragen

Het kan ontzettend fijn zijn om je haar opgestoken te dragen. Zo is je haar lekker uit je gezicht, en het ziet er ook nog een super fashionable uit! Sommige opgestoken kapsels zijn lastig om te maken als je hier niet heel handig in bent. Maar niet getreurd! Er zijn genoeg kapsels die je ook gewoon kunt maken als je nog niet zo gevorderd bent in het opsteken van je haar. En makkelijke, snelle kapsels zijn gewoon ideaal. Je hebt er ‘s ochtends niet veel tijd voor nodig, en toch zal het lijken alsof jij veel tijd hebt besteed aan je kapsel. In deze blog geven we je 3 manieren om je haar makkelijk en snel op te steken.

De lage knot

De eerste manier om je haar makkelijk op te steken is de lage knot. En dan bedoelen we niet zomaar een lage knot, maar een chique, Franse chignon. Dit kapsel kan gewoon casual gedragen worden op een zomerdag, naar het werk of misschien zelfs naar een bruiloft. Door deze veelzijdigheid is het kapsel ideaal. Je begint met het touperen van je haar, zodat je net iets meer volume krijgt. Ook kun je het voorste deel van je haar krullen. Maak vervolgens een lage knot in je haar, terwijl je de twee voorste plukken hier buiten houdt. Deze gebruik je na het maken van de knot namelijk om je kapsel net even wat extra’s te geven. Draai de plukken een aantal keer rond en leg ze diagonaal om de knot heen. Tot slot maak je de plukken vast met schuifspeldjes en gebruik je een beetje haarspray om het geheel te fixeren.

Opsteken met vlechten

Ook kun je je haar opsteken met vlechten. Vooral als je handig bent met het maken van vlechten in je haar, is dit kapsel voor jou een eitje! Verdeel je haar eerst in drie delen; een deel aan de achterkant, een deel aan de linkerkant en een deel aan de rechterkant. Het deel aan de achterkant maak je vast in een soort knotje achterop. Vervolgens maak je in beide delen aan de zijkant een vlecht, waarna je deze vlechten over de knot heen legt en vastmaakt. Dit kapsel ziet er heel ingewikkeld uit, maar is helemaal niet moeilijk! Ook kun je ervoor kiezen om een vlecht aan de achterkant van je hoofd te maken. Hierna trek je je haar aan de bovenkant uit elkaar en trek je je haar er van onder doorheen. Dit herhaal je tot je haar helemaal is opgerold en dan zet je het geheel vast met wat speldjes. Ook deze haarstijl is heel makkelijk en super mooi. Heb je hier net iets te kort haar voor? Dan kun je er ook voor kiezen om hairextensions in je haar te bevestigen. Als je kiest voor clip-in hairextensions, kun je deze makkelijk in je haar doen en ook weer verwijderen. Ideaal dus voor als je je haar af en toe wil opsteken! Met hairextensions kun je je haar dikker of langer maken, waardoor het proces nou eenmaal een stuk makkelijker gaat.  Wil je hairextensions kopen? Dan kun je dit doen bij Hairextensions Voordeel.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.