1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Trucjes voor online shoppen

In de tijd van nu is het nieuwe shoppen is online maar toch zijn er veel dingen die minder zijn aan online winkelen dat weten we allemaal wel al. Waardoor kun jij toch een succes van je online shopping trip een succes van kan maken. Met wat trips en trucjes kun je al een heel eind komen en kun je ook een heel stuk besparen omdat je artikelen met elkaar kan vergelijken. Met meer aanbod en meer keuze is winkelen via het internet leuk maar ook verwarrend.

Afbeelding reverse zoeken

Als je een bepaald item zoekt is het soms erg lastig als niet de details weet zoals de naam van het merk of de stof. Als je ooit een keer een screenshot hebt gemaakt van een plaatje wat je leuk vindt zet het in de afbeelding in afbeelding zoeken. Hier vind je meteen ook meerdere winkels die het item verkopen en dus kun je ook de beste prijs vinden

Vergelijken

Als een item vindt wat je erg leuk vindt maar je wil de beste prijs hebben is het goed om het even te google waar het item het allemaal wordt verkocht. Als bijvoorbeeld bij zalando een heren jas vindt maar het met korting kan kopen bij suitable dan is de keuze snel gemaakt.

Maten

Er zijn meerdere online winkels die maten bijhouden als het toestuurt en zo een profiel kan opbouwen welke maten goed zijn voor jou. Wel heb je nog steeds het probleem dat per winkel het kan verschillen gelukkig nemen ze dit ook mee in het aanraden van maten. Als het dan toch niet past is het niet heel erg om even snel een pakketje terug te sturen want helemaal terug naar de winkel kost meestal tijd.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.