1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Het verhaal van Happy Socks

De mannen Mikael Soderlindh en Viktor Tell hadden een idee meer dan tien jaar geleden en dat idee was om van de wereld een vrolijkere plaats te maken. Zij willen blijheid verspreiden naar elke hoek van de wereld. Het idee was om van een dagelijks item, wat iedereen gebruikt, iets ontzettend kleurrijks en positief te maken. In 2008, meer dan tien jaar geleden dus, waren sokken nog gewoon wit. Er zat totaal geen stofje van kleur in en waren dus vrij kleurloos. Hier zou echter verandering in komen.

Het ontstaan


Doordat sokken zo saai waren is het idee ontstaan om deze een leuke print en/of kleur mee te geven. Daarnaast zijn deze nieuwe sokken ook ontzettend comfortabel, waardoor het dus ontzettend populaire sokken zijn geworden in de loop van de tijd. Dit concept wordt nu dagelijks in leven gebracht door het getalenteerde team van Happy Socks. Dit zijn ontzettende creatievellingen die hun creatief hun vrij loop kunnen laten gaan wat betreft het ontwerpen van de sokken.

Het heden


Happy Socks is in het heden een ontzettend bekend begrip geworden, iedereen kent er wel van. Vraag maar eens rond aan mensen om je heen en negen van de tien mensen zal zeggen dat ze dit merk kennen. Het wordt nu verkocht over heel de wereld. Om precies te zijn wordt het verkocht in meer dan negentig landen. Als je kiest voor happy socks kopen, kun je dit niet alleen online doen, maar kun je dit ook in meer dan 10.000 fysieke winkels. Ze hebben ook hun eigen winkels die zitten van Los Angeles tot aan Tokio. Heb je dus interesse in het kopen van een leuk paar? Kijk dan eens op online op hun website of ga de stad in en je zult vast een winkel tegen komen waar je ze kunt kopen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.