1, 2, 3 Mode Trends voor U!

De beste kapper in Utrecht

De beste kapper in Utrecht is toch echt wel Massina’s Hair & Art. Ja je leest het goed er staat ook kunst. Het leuke hieraan is dat kunstenaars hier de mogelijkheid krijgen om in de gezellige salon drie maanden hun kunst te exposeren. Zodra je deze salon binnen loopt krijg je al meteen een behaaglijk gevoel. De sfeer is net zoals thuis, een gezellig woonkamer met lekkere stoelen en planten. Maar niet alleen maakt dit tot een top locatie, ook de prijzen die voor een behandeling worden gevraagd zijn uiterst goedkoop. Zelf kom ik hier graag en dat doe ik inmiddels al jaren. beste kapper Utrecht

Top locatie

John Willemse is de eigenaar van deze leuke salon en is inmiddels uitgeroepen tot de beste kapper in Utrecht. De naam van deze zaak is naar zijn moeder vernoemt, helaas heeft zij zelf dit niet meer mee mogen maken.

Elke keer wanneer ik deze zaak uitloop, voel ik mijzelf weer als herboren. Vaak wacht ik veel te lang om weer een blik in de spiegel van deze kapsalon te werpen, maar dat is nu juist leuk. Want van mijn enorme haardos weet de styliste dan weer een bijzonder mooi model te maken. Echt een zaak waar ik altijd met heel veel plezier naartoe ga.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.