1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Prachtige collectie as kettingen vanaf Euro 46,00 bij UitvaartUniq.nl

Met een assortiment van ruim 2.500 uitvaart artikelen, waaronder ruim 350 unieke assieraden, is de kans groot dat u bij ons slaagt in uw zoektocht naar een passende, tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. Iedere week vertelt een medewerker van UitvaartUniq.nl wat meer over een specifiek product. Ditmaal gaan we niet dieper in op een specifiek product, maar een specifieke serie RVS assieraden, waarmee u voor Euro 46,00 al een asketting kunt bestellen bij UitvaartUniq.nl.

Uitvaart

Deze producten vindt u echter niet terug onder de categorie as kettingen, maar onder ashangers! Onder as kettingen vindt u vaste combinaties tussen een ashanger en een collier, deze ashangers zijn dus niet separaat te bestellen. Maar veel ashangers zijn zowel separaat als met collier te bestellen! Wanneer u doorklikt naar ashangers en dan de filter ‘RVS’ aanvinkt, ziet u een collectie van 46 verschillende ashangers. Een prachtige collectie met een diversiteit aan thema’s, stijlen, kleuren, symbolen, maar allemaal van topkwaliteit, zorgvuldig afgewerkt en verkrijgbaar voor de Eerlijke prijs van Euro 39,- incl. BTW. Bij al deze ashangers kunt u direct diverse colliers (halskettingen) meebestellen. Hierbij heeft u de keuze uit een RVS schakelketting (de meest gekozen optie), verkrijgbaar in 3 standaard lengtes; 45, 65 en 92 cm. Ook kunt u kiezen voor een subtiele halsspang van RVS. Deze laatste optie is tevens de meest voordelige (Euro 7,- extra). Deze combinatie (oftewel as ketting) is dus al verkrijgbaar voor Euro 46,- incl. BTW.

 

Een as ketting van RVS, zilver of goud bij UitvaartUniq.nl. Wij vinden het belangrijk om een mooie tastbare herinnering voor iedereen (en voor iedere portemonnee) bereikbaar te maken, vandaar de keuze om naast zilver en goud ook een mooie RVS assieradenlijn aan te bieden. Zo bieden wij wat voor iets wat wils.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.