1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Een mooie stropdas voor de eerste werkdag

Een stropdas is vereist voor de nieuwe functie van mijn man. Hij heeft namelijk de zaak van zijn vader mogen overnemen. Omdat hij in de toekomst vaak een bezoek moet gaan brengen aan klanten, is het belangrijk om representatief over te komen. Al op zijn eerste werkdag staat er een vergadering gepland met een potentiële klant die veel werk zou kunnen opleveren. Meteen wordt mijn man in het diepe gegooid en ik vind het misschien wel spannender dan hem. Enfin, over de kleding moest nog worden nagedacht. Mijn man heeft maar één pak die telkens aan gaat bij een bijzondere gelegenheid. Echter had deze zijn beste tijd wel gehad. Aangezien mijn man werkzaam was als monteur, droeg hij dagelijks totaal andere kleding dan wat hij vanaf volgende week moet dragen. Nu zal hij dagelijks in een totaal tegenovergestelde outfit de deur uit gaan. 

Vind een zeer ruime keuze in diverse stijlen en kleuren

Als vrouw vind ik het erg leuk om te shoppen. Mijn man geeft hier niets om. Daarom zijn wij samen naar de winkel in het centrum gegaan om een aantal goede pakken aan te laten meten. Echter kon ik geen mooie en goede stropdas in deze winkel vinden maar dat was niet erg want ik ben op internet gaan kijken. Wat ik zelf ervaar is dat er in een webshop meer keuze is dan in een winkel. Daarom wist ik dat het vinden van een aantal goede stropdassen geen enkel probleem zou zijn. Echter moet je wel het juiste adres vinden waar je een uitstekende kwaliteit vindt, maar niets teveel betaald. Deze zoekopdracht is dan ook goed gelukt toen ik op de website van: hemdvoorhem.nl terecht kwam. Hier trof ik ook mooie overhemden aan waarmee mijn man dit goed kan combineren met zijn pak. Wat mij opviel aan deze website, is dat er een zeer ruime keuze in diverse stoffen te vinden is. Ook elke gewenste kleur voor een ieder zijn smaak is hier aanwezig. Dit maakte het erg leuk om diverse stijlen te bestellen.

stropdas

Het pak is nu helemaal af

Al snel vond ik een mooie stropdas die mijn man beslist op zijn eerste werkdag moest dragen. Uiteindelijk heb ik er vijf in mijn winkelmandje gedaan. Ik wilde eerst maar eens zien of deze er in het echt ook zo mooi uitzagen. Toen ik de bestelling had afgerond, was deze zelfs de volgende dag al in huis. Toen mijn man thuis kwam van zijn laatste dag als monteur en gedoucht was, heb ik hem gevraagd om even zijn pak aan te doen. Alle stropdassen konden even worden geprobeerd en alvast worden gestrikt. Deze waren erg mooi en nog mooier van kleur dan op de website is te zien. Dit maakt ons een zeer tevreden klant!

Elke stropdas die mij man nu draagt zal zijn pak helemaal afmaken. Met het representatieve voorkomen zit het wel goed. Nu alleen nog hopen dat mijn man net zoveel succes gaat behalen met het ondernemen als wat zijn vader heeft gedaan! Maar gelukkig zal zijn vader voorlopig nog op de zijlijn staan om hem te helpen.

stropdas

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.