1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Zeer mooie prothese Sportbeha’s

Wanneer je op zoek bent naar mooie prothese Sportbeha’s, dan ben je bij Mammella Specials aan het juiste adres. Niet alleen zitten deze bijzonder goed. Er zitten geen vervelende naden in en zijn verder heel mooi afgewerkt. Na mijn operatie ben ik deze gaan dragen en ik kan zeggen dat ik deze draagcomfort bijzonder prettig vind. Ook de winkel waar ik deze koop is bijzonder meegaand en helpen je echt met het maken van de juiste keuze. Niet alleen kan je hier uit verschillende soorten en maten een keuze maken, maar je kan er ook bijpassende slips bij kopen.  

Wederom een mooie set gekocht

Voor een tijd terug heb ik de diagnose borstkanker gekregen. Op dat moment is mijn wereld ingestort en ben ik een tijd uit de running geweest. Mensen om mij heen hebben mij wel een beetje proberen op te beuren, maar verwerken moest ik toch zelf doen. Gelukkig is dat langzamerhand wel weer gelukt en heb ik weer de draad van het leven opgepakt. Vooral het sporten heb ik weer opgepakt, ik hou namelijk bijzonder veel van dansen. Door de prothese Sportbeha’s kan ik dit weer zonder problemen oppakken, want deze geven bijzonder goede ondersteuning aan mijn borsten. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.