1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Katoenen stoffen – Destoffenkraam.nl

Kwaliteitsvolle stoffen aan een goede prijs

Als creatieve duizendpoot en moeder van 3 kinderen komen de katoenen stoffen – Destoffenkraam.nl mij goed van pas. Dit jaar nog moest ik voor mijn dochter van 4 een carnaval kostuum maken, voor mijn oudste dochter van 9 een kostuum voor haar optreden van school en een dansoutfit voor heel haar dansgroep. Ik geniet er echt van om mooie creaties te maken en dat lukt beter met kwaliteitsvolle stoffen zoals die van Destoffenkraam.nl. Ik ben zelf lid van een hobbyclub waarin we maandelijks bijeenkomen om onze nieuwste creaties te tonen. Dankzij een lid, en ondertussen een goede vriendin, ben ik terecht gekomen op deze site. Ze vertelde mij dat zij al haar kleding maakte met de katoenen stoffen van Destoffenkraam.nl en was er laaiend enthousiast over. Dat enthousiasme was ook bij mij aanwezig toen ik de site ontdekte. Ik vond het erg leuk dat deze site zo’n ruim aanbod aan stoffen had en ik was verbaasd over de prijs. Ik weet nog dat ik dacht dat deze stoffen waarschijnlijk niet zo kwaliteitsvol zouden zijn omdat ze zo goedkoop waren. Maar bij mijn eerste levering moest ik bekennen dat ik het mis had. Deze mooie stoffen zijn erg duurzaam en hebben dus een uitstekende kwaliteit. De dansoutfits van mijn dochter haar dansgroep hebben al veel meegemaakt, maar zien er nog steeds net als nieuw uit, super!

Ruim aanbod dat blijft groeien

De site van Destoffenkraam.nl was voor mij echt een heel leuke ontdekking. Op deze site vond ik niet enkel de leukste stoffen, maar ook ander gerief die ik vaak gebruik voor het maken van kleding. Ik brei bijvoorbeeld ook graag en op de site vond ik al een aantal handige patronen die mij toelieten om mijn kinderen van hippe winterkledij te voorzien. Ondertussen maken wij ook in onze hobbyclub vaak gebruik van de katoenen stoffen van Destoffenkraam.nl en het handige is dat we door onze grote aankoop geen verzendingskosten moeten betalen en wij extra korting krijgen door onze loyaliteit. Ik moet bekennen dat ik ondertussen bijna al mijn vrije tijd spendeer aan het maken van leuke kleding (meestal voor mijn kinderen, maar soms ook voor mijzelf of anderen). Doordat er zoveel keuze is, zijn er zoveel creaties mogelijk en het leuke is dat het aanbod steeds uitgebreider wordt. Wekelijks komt er een nieuw stofje bij en vaak ben ik dan zo nieuwsgierig dat ik het meteen ga ontdekken. Als ik deze nieuwe stoffen zie dan kriebelt het bij mij en kan ik het vaak niet laten om het te kopen. Ik ben dus erg blij dat deze site zo voordelig is voor trouwe kopers!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.