1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Kennen jullie het merk Scotch and Soda al?

Scotch and SodaTegenwoordig doe ik niks anders meer als online shoppen. Natuurlijk ga ik soms nog wel met vriendinnen naar de stad. Maar dit is dan vaak om te lunchen.Natuurlijk gaan we dan ook wel even naar enkele winkels. Maar online shoppen is nou eenmaal goedkoper. Dat neemt niet weg dat shoppen met vriendinnen in een stad gezelliger is. Wat ik soms ook doe ik kleding en schoenen aanpassen in een winkel en dan kijken of ik dezelfde producten online ergens goedkoper kan kopen. Zo heb ik hier dus al meerdere malen flink wat geld mee bespaard.

schoenVandaag wil ik dan ook een webshop voor schoenen met jullie delen waar je niet alleen zeer veel keuze hebt, maar ook nog eens goedkoop schoenen van een merk als Scotch and Soda kunt bestellen.

Probeer het zelf eens uit

Wanneer je zelf naar to-be-dressed.nl gaat zul je zien dat hun website er overzichtelijk is. Je kunt eenvoudig kiezen welke categorie je wilt, zoals mannen, vrouwen of sportschoenen. Vervolgens kun je nog filteren op zaken zoals prijs, kleur etc.

schoenen lente

IK heb hier inmiddels al drie paar schoenen besteld en dit is mij zeer goed bevallen. Vooral de levertijd is erg snel, namelijk enkele werkdagen. Verder zijn de recensies over de site ook erg positief. Vandaar dat ik hier dus een paar Scotch and Soda schoenen besteld heb. Dit doe ik namelijk altijd vooraf. Wanneer ik dan de ervaringen van voorgaande klanten lees, weet ik precies wat ik van te voren kan verwachten. Dus ik zou zeggen, probeer het maar eens uit!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.