1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Geweldige schoenen in Venlo gekocht

Wat ben ik blij met mijn nieuwe schoenen in Venlo gekocht. Samen met een vriendin waren wij gezellig een dagje aan het shoppen. Halverwege kreeg ik zoveel pijn in mijn hakken, dat ik mijn huidige stappers meteen uit wilde doen. Dat heb ik ook gedaan tijdens de lunch tussen de middag, maar dat hielp niet echt. Want na het eten moest ik die krengen weer aan. Op een gegeven moment kwamen wij langs een winkel met allemaal leuke stappers in de etalage, toch maar even naar binnen gegaan. Wat hadden zij  hier een enorme collectie met super leuke modellen.  schoenen Venlo

Nu loop ik op wolken

De winkel waar zij schoenen in Venlo verkopen hadden zoveel leuke modellen staan, van zeer grote merken, dat ik daar niet eerder aan had gedacht. Want het feit dat ik zo pijn aan mijn voeten had, komt puur door de sandalen die ik aan had. Deze waren ten eerste van plastic en gelukkig niet duur.

Bij de winkel van Geven Schoenmode heb ik bijzonder mooie instappers gekocht. Deze zijn zo mooi en het lijkt net dat ik op wolken loop. Hier kan ik met een gerust hart de Vierdaagse mee lopen. Echt een bijzonder leuke winkel met ook veel accessoires.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.