1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Ruime keus uit moderne kwaliteitsschoenen bij Van Bommel

Het merk Van Bommel is niet meer weg te denken in de schoenen wereld. Vooral niet in Europa. Behalve hun uitgebreide collectie aan kwaliteit schoenen, hebben zij ook een goede service in het repareren van hun schoenen met accessoires. Zo is het ook makkelijk om de schoenen te onderhouden die uit hun collectie komt. Hier kan jij lezen over de ruime keus die er is uit de moderne kwaliteitsschoenen bij Van Bommel.

 • Schoenen voor elke gelegenheid.

Of u nou even naar de winkel moet of naar een plechtige gelegenheid. Er is bij Van Bommel altijd iets passend te vinden voor uw voeten. Zo zijn er ook schoenen voor een wandeling. Behalve schoenen en slippers zijn er ook gympies te vinden. Loop schoenen voor een sportieve look mogen niet ontbreken.

 • Dames schoenen.

In het begin kwamen alleen de mannen aan hun trekken bij Van Bommel. Nu is er ook wat te vinden voor de vrouwen. De vrouwen collectie is niet zo uitgebreid als de heren collectie, maar ik ben ervan overtuigd dat het de goede kant opgaat voor de keus bij de dames.

 • De verschillende soorten schoenen.

Een voorbeeld van de verschillende soorten schoenen die voor elke gelegenheid aangetrokken kunnen worden:

 1. Voor de nette heren die van punt schoenen houden met veters.
 2. Casual schoenen. Mooi bij een uitje.
 3. De naam zegt het al. Voeten in en vertrekken.
 4. Hier zijn er heel veel van te vinden. Het wordt weer onderverdeeld in Enkellaarsjes en Chelsea boots.
 5. Misschien klinkt het onbekend. Het is familie van de instappers.
 6. Nette schoenen. Heel veel uitleg is hier niet nodig. Echt voor de keurige mannen.
 7. Hier gaat het niet alleen om de dames schoenen. Maar ook de heren hebben een klein hakje bij de hielen. Behoort ook makkelijk tot de pumps.
 8. Heel veel keus is er hier, voor de dames als voor de heren.
 9. Voor de heren die van een sportieve look houden.
 • Grote maten.

Voor zij die grote maten hebben en het zat zijn om winkel in winkel uit te gaan zonder een schoen te vinden met de juiste maat, is Van Bommel ook de oplossing. Zij die Van Bommel ontdekt hebben doen geen moeite meer om elders een kijkje te nemen. Omdat zij nooit teleurgesteld raken in het vinden van hun schoenmaat.

 • Breedte maten.

Behalve de grote maten is het ook mogelijk dat de schoenen in breedte maten te vinden zijn. De meeste grote voeten gaan gepaard met een brede maat. Bingo dus!

Wanneer jij dit leest heb jij een beter beeld van alles dat Van Bommel aan te bieden heeft. Niet alleen in verschillende soorten modellen. Maar ook in verschillende soorten maten zijn zij goed bezig. Dat er mooie modellen zijn is niet alles, maar mooie modellen met de juiste maat maakt het geheel compleet. Over de kwaliteit is er nooit geklaagd. Leuke van bommel of Floris van Bommel schoenen vind je hier. Duimpje op voor Van Bommel!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.