1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Leuke kleding in Woerden gekocht

Afgelopen weekend heb ik zeer leuke kleding Woerden gekocht. Tijdens een dagje shoppen  heb ik een winkel gevonden die Bont en Blauw heet. Hier kan je zeer leuke spullen kopen die de eigenaar uit heel Europa heeft ingekocht. Al deze spullen zijn van zeer goede merken, je zal wel denken, dan zullen de prijzen dan ook wel hoog zijn, maar dat is niet waar. Ondanks het goede merken zijn , zijn de prijzen voor iedereen betaalbaar. Het vriendelijke personeel die in deze zaak aanwezig zijn, zijn zeer vriendelijk en professioneel. Binnen een mum van tijd hadden zij voor mij een leuke outfit bij elkaar gezocht.  

Klaar voor de feestdagen

Nadat ik leuke kleding in Woerden heb gekocht, heb ik ook de website van deze winkel ontdekt. Ik woon namelijk niet zo in de buurt van Woerden en daarom is het voor mij een ideale oplossing om online te kunnen bestellen. Een hele andere mogelijkheid is om op een zondag een afspraak te maken, mocht je door de week niet in de gelegenheid zijn om te komen shoppen.

Voor mij is het duidelijk dat ik nu eindelijk een leuke winkel heb gevonden waar ik tegen een betaalbare prijs superleuke kleding kan kopen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.