1, 2, 3 Mode Trends voor U!

Natuurlijke clip-in hair extensions voor een prachtige look

OxY biedt de mooiste hair extensions voor jou als vrouw. Verleng je haar, geef het meer volume en maak indruk op iedereen in je directe omgeving. De clip-in hair extensions blijven de hele dag comfortabel zitten en geven je de look die je altijd al hebt gewild. De extensions hebben een natuurlijke uitstraling en vallen daarom enkel op om hun natuurlijke, vollere uitstraling. Wil je hier ook van genieten? De extensions zijn supersnel in te brengen en heel handig in het gebruik. Zowel dagelijks als eens in de zoveel dagen goed te gebruiken.

Hair extensions zijn in de loop van de tijd flink veranderd. Veel nadelen die vroeger voor de extensions golden, zijn tegenwoordig niet meer aanwezig. Vooral het comfort bij het dragen van de hair extensions is veel verbeterd, vooral door toedoen van de clipjes. Deze zijn bij OxY gemaakt van siliconen, waardoor ze geen ‘trekkend’ gevoel meer geven en de hele dag goed op hun plek blijven hangen. Het bevestigen is daardoor ook een stuk makkelijker geworden. Op die manier kun je, als je dit wilt, de hair extensions zelfs elke dag dragen. Ook de uitstraling is een stuk beter dan vroeger, het heeft een hele natuurlijke look die perfect past bij ieder bestaand haartype. Klik op de volgende link voor een impressie van de natuurlijke clip in extensions

Makkelijk in te brengen voor iedereen
Of je van jezelf nou kort of langer haar hebt, de clip-in hair extensions zijn gemakkelijk en snel in te brengen. OxY helpt je hier graag mee op weg en heeft daarom speciaal voor jou een instructievideo online staan. Het bevestigen van de extensions in verschillende stappen hoeft nog maar enkele minuten in beslag te nemen. De clipjes blijven een hele dag goed hangen en ’s avonds zijn de extensions zo weer makkelijk los te maken. Zo kun je elke dag met een prachtige haarlook naar buiten.

Voor elke haarkleur en elk haartype
Ben je blond, brunette, heb je zwart haar of rossig haar? Het maakt niet uit! De extensions van OxY bestaan uit ruim tien verschillende haarkleuren, waardoor er altijd wel één bestaat die bij jou past. Weet je niet zeker welke kleuren het beste matchen met jouw natuurlijke haar, dan kun je zelfs de professionele mening vragen van het team van OxY. Zo weet je zeker dat je hair extensions krijgt die prachtig matchen met je eigen haartype. Geef je haar ook de verdiende volle uitstraling en maak indruk op je directe omgeving met hair extensions van OxY.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.